Mira Ticheler

is beeldend kunstenaar en moeder van Tycho (3 jaar) en                                              09e4665
Vince (6 maanden). In haar ruimtelijke kunstobjecten onderzoekt ze o.a. thema’s zoals loslaten, groei en het zoeken naar de balans tussen het moederschap en de maatstaven van de huidige maatschappij.

Met haar werk wil Mira mensen een andere realiteit bieden dan die waarmee ze dagelijks te maken hebben. Bestaande zaken krijgen een nieuwe invulling, waarbij herkenbare en volslagen onbekende oplossingen een wisselwerking met elkaar aangaan. Vaak vormt een vraagstuk of een verhaal de aanleiding voor een nieuw ontwerp. Door dit op een conceptuele en intuïtieve manier te benaderen ontstaat iets nieuws dat iedereen kent.

Diana van Beaumont is schrijver en grondlegger van de Luisterkind Methode. Daarnaast geeft ze lezingen, opleidingen en themadagen.
Diana kan als geen ander mensen in hun innerlijke kracht zetten en uitdagen datgene te doen wat ze het liefste doen. Voor de expositie
Pasgeboren Moeder heeft zij ook de begeleidende teksten bij de werken geschreven.

AlaMira_Vol verwachting

 

 

 

 

 


 

 

 

DSC02534b

Malou Kamstra

Malou is een eigenzinnige en veelzijdige kunstenares, die wat expressie betreft graag haar grenzen verlegd. Zo is er zang en schrijft ze ook haar eigen teksten.  Ze is zangeres bij de Free soil Party.  Er is werk van haar te zien in onze gezellige salon in Het Lapp. Malou schildert, maar maakt ook sculpturen en verkent graag allerlei soorten natuurlijk materiaal. Malou heeft haar eigen website klik hier.

Onze volgende expositie is te zien half januari. Nadere info volgt.

 

 

 

 

 


 

 

12047649_906837186068146_5332886_n

Anne van Stormbroek

Mijn werk word geboren uit mijn eigen emoties, ik neem een immaterieel moment en gebruik dat om te creëren. Mijn werk is altijd voor het individu gemaakt, mijn bedoeling is om ze diep vanbinnen te raken. Een bepaald gevoel, puur, herkenbaar en teder. Ik kan niet precies verwoorden welk gevoel het is maar het zoiets als verwantschap. Ik probeer te communiceren via beeld als via een fluistering, iets waar je vanbinnen heel stil voor moet zijn om het te horen spreken.

 

 


 

 

Ellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 11 oktober 2015 openen we weer een nieuwe expositie, ditmaal van Ellen Hillers. de opening is van 14:00- 17:00.

Ellen Hillers woont en werkt in Almere, komt uit Amsterdam. Haar werk is veelzijdig. Van het maken van realistische, figuratieve tot surrealistische en abstracte creaties. Deze ontstaan vanuit een idee of spontaan tijdens het werken met bepaald materiaal. Zij zoekt grenzen op. Zowel in haar sculpturen als schilderijen zijn vaak tegenstellingen te vinden zoals het combineren en uitbeelden van het krachtige samen met het tedere en zachte. Haar liefde voor dieren ziet men regelmatig terug in haar werk en zij spelen dan ook vaak een hoofdrol. Met name de kat, hond, paard en stier verbeeldt ze graag op humoristische wijze of met een bepaalde uitdrukking of emotie. (zie:www.Ellenhillers.nl )

 


 

11902490_630098043796490_5440385870539877377_n

 


 

Joyce Gruben    http://www.joycegruben.nl

 

wp4e9354ea_06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *